Снимка: TrafficNews.bg.Началникът на  РПУ- Раковски Георги Илиев и негов служител са

...
Снимка: TrafficNews.bg.Началникът на  РПУ- Раковски Георги Илиев и негов служител са
Коментари Харесай

Арестуваха полицейски шеф и колегата му заради изнудване

Снимка: TrafficNews.bg.

Началникът на  РПУ- Раковски Георги Илиев и негов чиновник са били задържани през вчерашния ден, съобщава TrafficNews.bg. Служителите на реда са обвинени, че за злоупотребили със служебно състояние и са изнудвали локален гражданин. Престъпленията са били разкрити по време на следствието против пловдивските служители на реда Петър Атанасов и Стефан Модев, които бяха задържани за въоръжен обир на контрабандист.

 Стефан Модев и сътрудника му, бяха задържани за кражба на акцизната стока от бус. Според прокуратурата в края на май 2017 двамата са нападнали Ерхан Хакков в склад на " Кукленско шосе ", завързали са го с белезници и са взели цялата стока, която е била натоварена в буса му.

След това го оставили завързан със свински опашки. Стоката била претрупана в буса на Борислав Борисов, който в идващите дни почнал да разпродава цигарите. При обиска в дома на Борисов са открити 12 цялостни и 4 празни кашона с цигари от марката " Бизнес Роялс ". 

Според първичните пояснения, дадени от служителите на реда пред оперативните служащи, двамата са били в халето на Кукленско шосе, защото търсили занаятчия за прахово боядисване на колите си. В правосъдна зала обаче не бе конкретизирано кой какъв автомобил има. По-късно стана ясно, че ден преди ареста Модев е записал нов автомобил в КАТ. И то не кой да е, а " Порше Кайен ". По документи той го е купил на цена под 5 000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР